cp-preloader 0 %
       
  • img

Iskustva roditelja

Ovde možete pročitati iskustva roditelja koji su koristili usluge naše bebisiting agencije:

Agencija "Kolibri" izlazi u susret našoj porodici od samog dolaska iz bolnice. Shodno potrebama novorođenčeta i majke, olakšali su nam dane oporavka po dolasku iz bolnice, kao i važno uspostavljanje zdravog odnosa majke i novorodjenčeta. Po periodima odrastanja, agencija ima dobar individualno-metodički pristup. "Kolibri" su dostupni 24h što uliva dodatnu sigurnost roditeljima. Dadija Daliborka je radila u porodici J. U. Simonovic. Saradnja se odvijala od naj osetljivijih dana, po samom izlasku iz bolnice. Dadilja je pristupila poslu odmereno, strucno i intuitivno. Ovakvim pristupom olakšani su prvi dani oporavka i uspostavljanje zdravog odnosa majke i novorodjenčeta.
Likovni umetnik-slikar J.U.S.

Vaše zadovoljstvo

Pozdrav roditeljima,
Htela bih svim zainteresovanim roditeljima da preporucim agenciju Kolibri, jer ispunjavaju sve moguce zahteve.Preko ove agencije nasla sam svojoj ćerkici odgovarajuću dadilju. Dadilja Jovana zaslužuje sve pohvale na račun svog rada. Moju ćerkicu je čuvala 6 meseci, tačnije u periodu pre polaska u vrtić. Sposobna, vesela, brižna i dobra devojka koja sve obaveze ispunjava na vreme. Ako vam treba odgovorna i konkretna osoba, obratite se agenciji Kolibri, oni će znati kako svakom roditelju da pomognu. Toplo vam preporučujem dadilju Jovanu.
Saradnja sa agencijom Kolibri ostala mi je u izuzetnom sećanju, Zahvaljujući predusretljivoj i komunikativnoj vlasnici agencije uspela sam da dodjem do svog cilja, a to je diploma filološkog fakulteta i zvanje profesora srpskog jezika i književnosti. Dete je imalo skoro sedam meseci, a ja sam želela da završim fakultet s` obzirom na to da mi je ostao samo jedan ispit. Niko nije mogao da mi pomogne u čuvanju deteta i skoro da sam se pomirila sa činjenicom da neću zavriti fakultet kada je moj suprug pozvao agenciju Kolibri. Zahvaljujući vlasnici, vec sledećeg dana došla je devojka koja nam se dopala i ubrzo počela da radi kod nas. Nikada nisam brinula kada sam dete ostavljala sa Sladjom, a mislila sam da ne postoji osoba kojoj bih poverila sedmomesečnu bebu. Agencija i Sladja su učinili da se danas osećam zadovoljno i hvala im beskrajno na tome! Agenciju Kolibri preporučila bih svim roditeljima, jer će zaista biti zadovoljni uslugom, a najvažnije, mirni i sigurni da je njihovo dete u pravim rukama.
Iz sveg srca,i dobrog iskustva u radu sa njom toplo vam preporučujemo našu dadilju Dušanku Ducu Karić. U pravom trenutku je ušla u naš dom, dok je moj sin bio jos beba i pružila nam je svu svoju stručnost i profesionalnost. Uz nju smo rasli, učili i mi kao roditelji, brižljivo i strplljivo je ucestvovala u svakom koraku, prvim rečima, prvim zalogajima, ponekim nestaslucima. Uvek spremna za nove igre i brojna iznanadjenja, činila je da Bogdan izraste u kreativno, društveno i veselo dete koje je sad vec spremno za vrtić. S` poštovanjem porodica Miković
Želimo da se zahvalimo agenciji Kolibri na izuzetno profesionalnom i angažovanom pristupu pronalaženju dadilje koja je odgovarala svim našim željama. Sunčica Ignjatović se ispostavila kao pravi izbor za čuvanje našeg sina u ključnom periodu počevši od 13 meseci. Izuzetno brzo je uspostavila blizak i topao odnos sa detetom tako da je on istinski zavoleo. Sa puno strpljenja, posvećenosti i energije je obavljala sve aktivnosti od igre, čitanja, hranjenja tako da je naš sin jako puno naučio i fantastično napredovao uz Sunčicu. Kao najbitnije istakla bih i Sunčicinu izuzetnu odgovornost i pažljivost za bezbednost deteta u svakom trenutku koja je nama kao roditeljima omogućila da budemo potpuno spokojni kada je dete samo sa njom bilo u kući ili napolju.

nas pokreće

  • Najpre licno Vama zahvaljujem na izuzetnoj profesionalnosti i vrlo dobroj saradnji I komunikaciji koju imate sa roditeljima koji koriste usluge Agencije. Želim da pohvalim Marijanu koja se pokazala kao prava osoba za cuvanje naseg sina I sasvim odgovorila nasim potrebama. Veoma je nezna I pazljiva prema deci I ocigledno je da svoj posao radi iz ljubavi. Vrlo brzo uspostavlja osecaj poverenja i sigurnosti kod deteta. Na pravi nacin procenjuje potrebe deteta I reaguje u skladu sa njima. Pored nje je dete srecno, veselo i animirano na odgovarajuci nacin.

    Olivera Vidaković
  • Poštovani,
    Želela bih da zahvalim ljubaznom osoblju agencije Kolibri na profesionalnoj podršci pri pronalasku veoma važne osobe za nasu porodicu-nase dadilje .Laura je čuvala mog sina od februara 2009. do septembra 2010. godine sve do njegovog polaska u vrtic sa 3 godine. I sada ga povremeno cuva. Sa detetom je uvek strpljiva i nasmejana, kreativna u radu sa njim i energicna. Dolazi uvek na vreme u čistoj uniformi i u svakom smislu je apsolutno odgovorna i savesna.

    Ilić Mirjana
 
img