cp-preloader 0 %
        img

Vip dadilje

VIP DADILJA je privilegija svih onih koji poštuju svoje vrijeme, komfor i usluge visokog nivoa. Biti VIP klijent Agencije za čuvanje djece “Kolibri” je stvar prestiža a nikako luksuz.

Naši korisnici postaju naši prijatelji i partneri, uživajući u privilegiji svog položaja. Ipak, to ne znači da druge dadilje iz naše agencije nisu VIP. Sve naše dadilje dobro znaju da je svako djete VIP prinzeca i VIP princ, da su to VIP osobe (Very Important Person) i vama i nama najvažnije. Naime, radeći već godinama ovaj posao, nailazili smo na specifične i ponekad neuobičajene zahtjeve roditelja, od onih da dadilja putuje sa njima na drugi kraj svijeta pa do toga da govori bar tri svjetska jezika sa obaveznim doktoratom svejtskog standarda iz oblasti komunikacije sa djecom i interakcije sa porodicom.

Ponosni smo što smo uspjevali da ispunimo sve zahteve.

VIP dadilje kontinuirano nadograđuju znanja svojim prisustvom na seminarima i specijalizovanim obukama u okviru Asocijacije dadilja, aktivno učestvuju u edukativno obrazovnom radu Vaše djece.

Uče ih pravilnim navikama u ishrani, autoritetima, doslednosti, povjerenju, poštovanju, ponašanju.

Igraju društvene igre, sprovode raznolike metode učenja i podstiču razvoj kreativnog mišljenja djece, po posebno propisanim programima MENS-e.

Naše VIP dadilje ispunjavaju specifične zahtjeve u vezi sa čuvanjem djece VIP klijenata.

U većem broju VIP dadilja je sertifikovana od strane Acocijacije Dadilja VIP NANNIES.

Ukoliko dolazite iz inostranstva, VIP dadilju možete rezervisati i pre dolaska u Crnu Goru i izabrati na kom jeziku želite da ona razgovara sa vama i vašim detetom.( VIP dadilju mozete angazovati za minimum od 7 dana)