cp-preloader 0 %
       
  • img

VIP pratnja dece

PONUDA I PAKETI ZA PRATNJU DECE:

U okviru našeg VIP servisa nudimo i usluge lične pratnje dece, adaptirane vašim poptrebama.

U sklopu Asocijacije telohranitelja www.sabvip.org funkcioniše odeljenje telohranitelja specijalizovano za osmatranje i prismotru dece. Obučeni su od strane Nemačke međunarodne organizacije www.iacpo.org i njihov rad je prilagođen ponašanju "malih ljudi".

U skladu sa vašim potrebama, pružamo sledeće pakete usluga:

Paket 1.

VIP zaštita po satu, gde je radni sat naših oficira bliske zaštite 37€/1h.

Paket 2.

Preporučujemo roditeljima koji su često odsutni zbog prirode posla; važnih poslovnih sastanaka u inostranstvu, te dete poveravaju trećoj osobi na čuvanje u periodu 5-7 dana. • 5-7 dana - 24h ili fleksibilno 420€/639€.

Paket VIP.

Ponuda 24/31 gde vam je naš telohranitelj na raspolaganju mesec dana - u svako doba dana i noći na vaš poziv. Za cenu kontaktirati S.A.B. Kontakt. U toku trajanja angažmana, svako dete koje nam je povereno za nadzor potpada pod kompletan program zaštite, što podrazumeva i adekvatnu opremu pomoću koje imamo uvid u kretanje deteta putem satelita, čime otklanjamo svaku mogućnost da ono završi na nepoznatoj lokaciji. Naš zadatak je da klijent, naročito najmlađi, bude bezbedan i siguran od svake vrste fizičko-psihičkog uznemiravanja.

img