cp-preloader 0 %
        img

Čuvanje djece za vrijeme vjenčanja

Kako mozemo pomoci?

Mozemo organizovati nekoliko bebisiterki da dodju na vjencanje zatim u zavisnosti od vasih potreba prilagoditi tematske aktivnosti.

Djeca ce imati priliku da se zabave a dadilje ce odgovarajucim tematskim kreativnim radionicama prirediti sinhronizovan zabavni program.

Nasi koordinatori mogu obezbediti dolazak madjionicara i izvodjenje pozorisne predstave. Agencija moze obezbediti izbor umjetnickih materijala ,knjiga i odgovarajucih igracaka. Bebisiterke mogu uspavljivati ,presvlaciti i hraniti djecu .

Za klijente koji zele da njihovo dijete spava za vrijeme dogadjaja ,mozemo obezbediti dadilju u hotelskoj sobi. Agencija moze da ponudi i krevet za bebe tokom specijalnih dogadjaja ,sportskih manifestacija,konferencija,svjecanih ceremonija

Mozemo organizovati pojedinacne i grupne rezervacije za djecu. Ocekujemo da nas pozovete ukoliko imate potrebe za angazovanjem profesionalne dadilje za svako dijete pojedinacno .

Pripremite svatove! Kako bi smo pomogli roditeljima da bezbrizno ostave svoju djecu bebisiterkama a da je prethodno nijesu licno odabrali dostavicemo profil koji mogu odstampati.

Svaka dadilja ima svoju knjizicu u koju biljezi:

Pocetak i kraj dogadjaja
Uzrast i broj djece koju cuva i podatke o njihovom uzrastu
Posebne potrebe roditelja i alergije ukoliko djeca imaju
Plan rada dogadjaja u smislu igre/ zabave za djecu